Skip to main content
[mk_image src=”http://www.2nm.gr/wp-content/uploads/2018/09/startups-1.jpg” image_size=”full” title=”Η επιχείρησή σας όπως εσείς θέλετε” margin_bottom=”40″]

Δώστε δύναμη στους ανθρώπους σας

[vc_single_image image=”6964″]

Μοναδική εμπειρία χρήσης

Με φιλικό περιβάλλον εργασίας και δυνατότητα προσαρμογής των λειτουργιών του στις ιδιαίτερες απαιτήσεις της επιχείρησής σας, το Soft1 Series 5 προσφέρει στους ανθρώπους σας όλα όσα χρειάζονται για την εκτέλεση των καθημερινών τους εργασιών.

[vc_single_image image=”6965″]

Για τις πραγματικές σας ανάγκες

Αξιοποιήστε τις ισχυρές δυνατότητες της σειράς λογισμικού Soft1 Series 5, προσαρμόζοντας πλήρως το περιβάλλον εργασίας της εφαρμογής, στις απαιτήσεις που απορρέουν από το ρόλο κάθε χρήστη στην επιχείρησή σας.

[vc_single_image image=”6966″]

Πρόσβαση από παντού

Λειτουργήστε χωρίς περιορισμούς, βελτιώνοντας το επίπεδο εξυπηρέτησης των πελατών σας. Δώστε στους ανθρώπους σας όλα όσα χρειάζονται για να εργαστούν αποτελεσματικά, ακόμη και εκτός γραφείου, μέσα από το tablet ή το smartphone τους.

Αναπτύξτε την επιχείρησή σας

[vc_empty_space height=”500px”]
 Όλες οι ανάγκες σας σε μία λύση

Το Soft1 ERP Series 5 συγκεντρώνει όλα όσα χρειάζεται η επιχείρησή σας σε ένα σύστημα. Αυτοματοποιήστε όλες τις καθημερινές σας εργασίες, βελτιώνοντας τόσο τα οικονομικά σας, όσο και το επίπεδο εξυπηρέτησης των πελατών σας.

 Απλοποιήστε τη δουλειά σας

Τρέξτε την επιχείρησή σας πιο αποδοτικά, κερδίζοντας ευχαριστημένους πελάτες. Το Soft1 ERP Series 5 περιλαμβάνει πρότυπες, σύγχρονες λειτουργίες, βοηθώντας σας να απλοποιήσετε το σύνολο των διαδικασιών σας.

 Αξιοποιήστε τους συνεργάτες μας

Αξιοποιήστε άμεσα τις δυνατότητες του Soft1. Το πανελλαδικό δίκτυο των συνεργατών μας, προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες, βοηθώντας σας να επιλέξετε τη λύση Soft1 Series 5 που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες της επιχείρησής σας.

[vc_empty_space]
 Λάβετε καλύτερες αποφάσεις

Λάβετε εύκολα και γρήγορα τις κατάλληλες αποφάσεις για την επιχείρησή σας. Το Soft1 Series 5 αξιοποιεί τη βραβευμένη λύση QlikView, που συνδυάζει άμεση πληροφόρηση και προηγμένα εργαλεία ανάλυσης, εκεί που χρειάζονται περισσότερο: τη στιγμή της απόφασης.

 Μειώστε το κόστος σας

Διαχειριστείτε καλύτερα κάθε πτυχή της επιχείρησής σας, με τις κορυφαίες Soft1 cloud λύσεις. Περιορίστε σημαντικά το λειτουργικό σας κόστος και κερδίστε περισσότερα, πληρώνοντας λιγότερα.

 Ξεκινήστε άμεσα

Απαλλαγείτε από την πολυπλοκότητα και το υψηλό κόστος εγκατάστασης, με μία λύση στο cloud. Διαμορφώστε το Soft1 Cloud ERP Series 5 βάσει των απαιτήσεών σας, σε λίγες μόνο εβδομάδες αντί για μήνες, δημιουργώντας αξία για την επιχείρησή σας.

[vc_single_image image=”6968″ img_size=”large”]
[vc_single_image image=”6969″ img_size=”103×103″ alignment=”center”]

Λειτουργήστε με ασφάλεια

Με πιστοποίηση EN ISO 27001:2013 για την ασφάλεια πληροφοριών και αποθήκευση των δεδομένων σας στα data centers της Microsoft, η SoftOne παρέχει μέγιστη ασφάλεια και αξιοπιστία στην επιχείρησή σας.

[vc_single_image image=”6970″ img_size=”103×103″ alignment=”center”]

Επιχειρήστε απρόσκοπτα

Το Soft1 Cloud ERP Series 5 λειτουργεί στα data centers της Microsoft, που περιλαμβάνουν αυτόματες διαδικασίες δημιουργίας backup και ανάκτησης δεδομένων, βοηθώντας σας να εξοικονομείτε χρόνο και χρήματα.

[vc_single_image image=”6971″ img_size=”103×103″ alignment=”center”]

Περιορίστε το κόστος hardware

Απαλλαγείτε άμεσα από υψηλές δαπάνες, με το Soft1 Cloud ERP Series 5. Λειτουργήστε και εσείς την κορυφαία λύση μηχανογράφησης SaaS, χωρίς επενδύσεις σε servers και hardware. Μόνο με την καταβολή μίας συνδρομής.

[vc_single_image image=”6972″ img_size=”103×103″ alignment=”center”]

Απαλλαγείτε από εργασίες συντήρησης

Εμπιστευθείτε τη λειτουργία της μηχανογράφησής σας, στα έμπειρα χέρια της SoftOne. Αφήστε τους ανθρώπους του IT να ασχολούνται με την εύρεση λύσεων που δημιουργούν αξία για την επιχείρησή σας.

[vc_empty_space]

Ζητήστε παρουσίαση

[mk_contact_form style=”corporate” phone=”true” gdpr_consent_text=”Συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου της 2nm e-solutions”]