Εργασία

Η εταιρία μας ανέλαβε την υλοποίηση του ηλεκτρονικού καταστήματος Beeopic.

Λίγα λόγια για τον παραγωγό.

«Γεννήθηκα και ζω στην Κάλυμνο, σ’ αυτό το νησί από πέτρα, θυμάρι και μέλισσες. Από μικρός παρατηρούσα τον πατέρα μου να φροντίζει τις μέλισσες, να «κερδίζει» το μέλι τους με κόπο και άπειρες διαδρομές με τα μελίσσια μέσα στο, κατάφυτο από θυμάρι, πέτρινο τοπίο του νησιού. Έτσι αποφάσισα να ακολουθήσω το δρόμο του και να ζήσω κι εγώ τον δικό μου βίο μαζί με τις μέλισσες.

Το μέλι που κρατάτε στα χέρια σας, είναι η προσωπική μου …βιογραφία, μια που έχω ζήσει κάθε του στιγμή! Από τη συλλογή της γύρης, πηγαίνοντας τα μελίσσια μου στους γκριζοπράσινους από θυμάρι πέτρινους λόφους του νησιού, μέχρι τη συλλογή του μελιού από τις κηρήθρες. Κάθε κουταλιά που γεύεστε, είναι κ μια σελίδα από το ημερολόγιο μου. Κάθε κουταλιά μελιού θα γράψει τη δική της ιστορία στη γεύση σας μια που οι μέλισσες μας, συλλέγοντας αποκλειστικά νέκταρ θυμαριού, εμπλουτίζουν το μέλι Beeopic με αιθέρια έλαια προσφέροντας σας μια ξεχωριστή, έντονη γευστική εμπειρία.

Μοιραστείτε την απόλαυση του μελιού Beeopic, με τους αγαπημένους σας και ανοίξτε ένα νέο, γλυκό  κεφάλαιο στη δική σας… βιογραφία.»

Διονύσης Τρικοίλης

Τι κάναμε

Σχεδιασμός ιστοσελίδας/Διαχείριση ιστοσελίδας/Φιλοξενία ιστοσελίδας
Καταχώρηση ιστοσελίδας σε μηχανές αναζήτησης/

Related Projects
 • Naki Shoes & Bags
  Naki Shoes & Bags
  Ηλεκτρονικά Καταστήματα Ιστοσελίδες
 • SGOURDA 1870
  SGOURDA 1870
  Ηλεκτρονικά Καταστήματα Ιστοσελίδες
 • MY BOHO LIFE
  MY BOHO LIFE
  Ηλεκτρονικά Καταστήματα Ιστοσελίδες
 • ECO LIVING GREECE
  ECO LIVING GREECE
  Ηλεκτρονικά Καταστήματα Ιστοσελίδες
Επικοινωνία

Στείλτε μας το μήνυμα σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν!

Not readable? Change text. captcha txt